Щедре поле

АГРОМАГАЗИН ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА ТА САДІВНИЦТВА

О компании

Основна діяльність - виготовленням органічних гранульованих добрив. Цією справою  ми займаємось з 2014 р. За цей час  здобули великий досвід у переробці свіжого курячого посліду та перетворення його у високоякісне органічне добриво, що готове до використання. Виготовлення гранульованого добрива здійснюється на вітчизняному та іноземному обладнанні. Виробництвом дотримуються рецептурні та технологічні норми для досягнення найбільш високого вмісту поживних речовин та мікроелементів. Процес виготовлення сухого гранульованого курячого посліду «Щедре поле» полягає у компостуванні свіжого курячого посліду з незначним додаванням торфу для підтримки ферментації, подальшої сушки біомаси та її гранулювання. У процесі сушки та гранулювання гине патогенна флора та насіння бур’янів. Завдяки такому технологічному процесу свіжий курячий послід перетворюється на високоякісне органічне добриво, яке є незамінним для підживлення агрокультур, як для великих сільськогосподарських підприємств так і для садоводів та дачників. Використання сухого гранульованого курячого посліду « Щедре поле» насичує грунт усіма необхідними мікроелементами, оскільки у ньому міститься комплекс природніх органічних сполук, які необхідні для рослин. Сухий гранульований курячий послід «Щедре поле» є безпечним для здоров’я людини та вирощені на ньому овочі і фрукти смачні та поживні. Такі продукти будуть корисними для Вас та Вашої сімї.

Ми гарантуємо високу якість повноцінного органічного добрива «Щедре поле», а за умови його використання щедру врожайність та якість вашої городини.

Контакты
Название предприятия Щедре поле Короткое описание АГРОМАГАЗИН ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА ТА САДІВНИЦТВА Город Львів Адрес ----------------------------------------------------
Тип компании Производитель Контактное лицо Андрій Телефон: +3809846xxxxx
Показати телефони